ixfi sărbătorește românește! Premii de 100$ pentru români!

În perioada 1.12.2022-31.01.2023, românii care folosesc platforma ixfi.com sunt premiați cu cryptomonede gratis.

Trebuie doar să-ți creezi un cont pe ixfi.com sau din aplicația ixfi și să parcurgi primii pași. Toți românii care își crează un cont pe ixfi sunt premiați cu 100 de puncte ixfi pe loc.

Câștigă și mai multe puncte ixfi care pot fi folosite pentru a revendica crypto gratis: trebuie doar să îndeplinești câteva sarcini simple precum completarea procesului KYC sau să urmărești ixfi pe rețelele de socializare.

Veștile bune se împărtășesc cu prietenii și familia!

După ce ți-ai creat cont pe ixfi, poți invita prietenii și familia pentru a câștiga și mai multe puncte ixfi: atât tu, cât și ei.

Asigură-te că le trimiți o invitație folosind codul tău de recomandare sau postează-l pe rețelele sociale și în grupurile dedicate crypto pentru a împărtășii premiile cu cât mai mulți oameni.

ixfi este organizatorul exclusiv al acestei campanii promoționale. Campania promoțională este destinată în mod exclusiv utilizatorilor platformei ixfi, împreună cu toate serviciile oferite de aceasta, care au completat procesul de verificare al identității (numit și KYC) și dețin un act românesc de identitate.

Campania promoțională organizată este destinată doar cetățenilor români care se înregistrează pe platforma ixfi.com, precum și serviciile subsidiare ale acesteia, începând cu data de 1 Decembrie 2022, ora 00:00 (UTC).

Utilizatorii platformei ixfi, care nu dețin o cetățenie română sau nu sunt români, pot beneficia în continuare de Programul de recompense al platformei noastre, împreună cu toate serviciile oferite de aceasta, mai puțin campania promoțională destinată exclusiv românilor.

Share

Related Posts

About IXFI

We’re building the future of finance by helping millions across the globe have an easy and safe way to access cryptocurrency. Our goal is to deliver a new age, revolutionary, yet friendly product, that meets our users’ needs.

Follow Us

Stay up to date